Privaatsuspoliitika

Jõustumiskuupäev: 18. veebruar 2019

Nova3D OÜ (“meie”, “meid”) haldab veebilehte https://nova3d.ee/ (edaspidi “Teenus”).

See lehekülg annab teile informatsiooni meie põhimõtetest seoses isikuandmete kogumise, kasutamise ja avaldamisega, kui te kasutate meie Teenust ning informeerib teid valikutest, mis teil on seoses nende andmetega.

Me kasutame teie andmeid, et Teenust pakkuda ja seda arendada. Kasutades Teenust, nõustute informatsiooni kogumise ja kasutamisega vastavalt sellele Privaatsuspoliitikale.

Mõisted

Teenus

Teenus on veebileht https://nova3d.ee/, mida haldab Nova3D OÜ

Isikuandmed

Isikuandmed tähistavad andmeid elava individuaali kohta, keda saab tuvastada nende andmete põhjal (või nende ja meie kasutuses oleva või meie kasutusse tõenäoliselt saava informatsiooni põhjal).

Kasutusandmed

Kasutusandmed on andmed, mis kogutakse automaatselt, kas genereerituna Teenuse kasutamisel või Teenuse enda infrastruktuurist (näiteks lehe külastuse kestvus).

Küpsised

Küpsised on väikesemahulised failid, mis on salvestatud teie seadmele (arvuti või mobiilsideseade).

Vastutav andmetöötleja

Vastutav andmetöötleja on füüsiline või juriidiline isik, kes (kas üksi või koos või ühes teiste inimestega) määrab milleks ja mis viisil mistahes isiklikku informatsiooni töödeldakse või hakatakse töötlema.

Selle Privaatsuspoliitika tähenduses oleme meie teie Isikuandmete Vastutav andmetöötleja.

Volitatud andmetöötlejad (või Teenusepakkujad)

Volitatud andmetöötleja (või Teenusepakkuja) tähendab mistahes füüsilist või juriidilist isikut, kes töötleb andmeid Vastutava andmetöötleja nimel.

Me võime kasutada erinevate Teenusepakkujate teenuseid, et töödelda teie andmeid efektiivsemalt.

Andmesubjekt (või Kasutaja)

Andmesubjekt on mistahes elav isik, kes kasutab meie Teenust ja on Isikuandmete subjekt.

Informatsiooni kogumine ja kasutamine

Me kogume erinevat tüüpi informatsiooni mitmesugustel eesmärkidel, et teile meie Teenust pakkuda ning seda arendada.

Kogutavate andmete kategooriad

Isikuandmed

Kasutades meie Teenust, palume teil anda meile enda kohta teatud identifitseerivat informatsiooni selleks, et teiega ühendust võtta või teid tuvastada (“Isikuandmed). Isikut tuvastav informatsioon on sealhulgas, kuid mitte piirduvalt:

  • Emaili aadress
  • Eesnimi ja perekonnanimi
  • Küpsised ja Kasutusandmed

Kasutusandmed

Me võime koguda andmeid ka selle kohta, kuidas Teenusele on ligipääsetud ning seda kasutatud (“Kasutusandmed”). Need Kasutusandmed võivad sealhulgas olla informatsioon teie arvuti Interneti-protokolli aadress (IP-aadress), lehitseja tüüp, lehitseja versioon, meie Teenuse lehed, mida külastate, külastusaeg ja -kuupäev, neil lehtedel veedetud aeg, kordumatud identifitseerimistunnused ning teised diagnostilised andmed.

Küpsiste andmete jälgimine

Me kasutame küpsiseid ja sarnaseid jälgimistehnoloogiaid, et jälgida meie Teenusega seotud toiminguid ning me säilitame teatud informatsiooni.

Küpsised on väikese andmemahuga failid, mille hulka võib kuuluda anonüümne ainulaadne identifikaator. Küpsised saadetakse teie lehitsejale veebilehelt ning salvestatakse teie seadmele. Kasutusel on ka teised jälgimistehnoloogiad nagu beacons (beacon – inglise keelest “majakas”, signaaliedastaja), märgised (tags) ja skriptid, et koguda ja jälgida informatsiooni ning arendada ja analüüsida meie Teenust.

Te võite anda enda veebilehitsejale käskluse keelduda kõikidest küpsistest või lasta anda märku kui küpsis saadetakse. Kuid kui te ei nõustu küpsiste kasutamisega, ei pruugi te saada kasutada mõnda osa meie Teenusest.

Näiteid Küpsiste tüüpidest, mida me kasutame:

  • Seansiküpsised. Me kasutame Seansiküpsiseid, et hallata meie Teenust.
  • Funktsionaalsusküpsised. Me kasutame Funktsionaalsusküpsiseid, et pidada meeles teie eelistusi ja mitmeid sätteid.
  • Turvalisuse küpsised. Me kasutame Turvalisuse küpsiseid turvalisuse eesmärkidel.

Andmete kasutamine

Nova3D OÜ kasutab kogutud andmeid mitmetel eesmärkidel, sealhulgas selleks, et:

  • Pakkuda ja säilitada meie Teenust
  • Teavitada teid muutustest seoses meie Teenusega
  • Lubada teil saada osa meie Teenuse interaktiivsetest võimalustest kui te seda soovite
  • Pakkuda kliendituge
  • Koguda analüüse või väärtuslikku informatsiooni, et me saaks enda Teenust arendada
  • Jälgida meie Teenuse kasutamist
  • Tuvastada, ennetada ja adresseerida tehnilisi küsimusi

Õiguslik alus Isikuandmete töötlemiseks Isikuandmete kaitse üldmääruse (GDPR) kohaselt

Kui te olete Euroopa Majanduspiirkonnast (EMP), Nova3D OÜ õiguslik alus selles Privaatsuspoliitikas kirjeldatud isikliku informatsioooni kogumiseks sõltub Isikuandmetest, mida me kogume ja täpsemast kontekstist, kus me seda kogume.

Nova3D OÜ võib töödelda teie Isikuandmeid järgnevatel põhjustel:

  • Meil on vaja teiega leping sõlmida
  • Te olete andnud meile õiguse seda teha
  • Töötlemine on meie õiguslikes huvides ning see ei tühista teie õiguseid
  • Et olla kooskõlas seadusega

Andmete säilitamine

Nova3D OÜ säilitab teie Isikuandmeid ainult nii kaua kui see on vajalik siin Privaatsuspoliitikas loetletud eesmärkide jaoks. Me säilitame ja kasutame teie Isikuandmeid vajalikus ulatuses, et olla kooskõlas meie õiguslike kohustustega (näiteks kui me peame säilitama teie andmeid, et olla kooskõlas kohaldatavate õigustega), et lahendada lahkhelisid ning viia jõusse meie õiguslikke kokkuleppeid ja põhimõtteid.

Nova3D OÜ säilitab ka Kasutusandmeid asutusesisese analüüsi tarbeks. Kasutusandmed säilitatakse üldiseks lühikeseks ajaperioodiks, väljaarvatud juhul, kui neid andmeid kasutatakse turvalisuse tugevdamiseks või meie Teenuse funktsionaalsuse edendamiseks, või kui me oleme õiguslikult kohustatud säilitama neid andmeid pikemaks ajaperioodiks.

Andmete edastamine

Teie informatsiooni, sealhulgas Isikuandmeid, võib edastada – ning hoiustada – arvutites, mis on väljaspool teie maakonda, riiki või muud jurisdiktsiooni, kus andmekaitse seadused võivad olla erinevad teie jurisdiktsiooni omadest.

Kui te asute väljaspool Eestit ja nõustute andma meile informatsiooni, siis palun pange tähele, et me edastame andmeid, sealhulgas Isikuandmeid, Eestisse ning töötleme neid seal.

Teie nõusolek sellele Privaatsuspoliitikale ning sellele järgnev sellise informatsiooni esitamine tähendab, et annate sellele edastamisele enda nõusoleku.

Nova3D OÜ teeb mõistlikkuse piires kõik vajaliku, et tagada selle, et teie andmeid käsitletakse turvaliselt ja vastavalt sellele Privaatsuspoliitikale ning et teie Isikuandmeid ei edastataks organisatsiooni või riiki, kus puuduvad vajalikud meetmed, sealhulgas teie andmete ja muu isikliku informatsiooni turvalisuse tagamine.

Andmete avalikustamine

Õigusnõuded

Nova3D OÜ võib avalikustada teie Isikuandmeid heas usus, et selline toiming on vajalik selleks, et:

  • Olla kooskõlas õigusliku kohustusega
  • Kaitsta Nova3D OÜ õiguseid või omandit
  • Vältida või uurida võimalikke väärtegusid seoses Teenusega
  • Kaitsta Teenuse kasutajate või avalikkuse isiklikku turvalisust
  • Kaitsta õigusliku vastutuse eest

Andmete turvalisus

Teie andmete turvalisus on meile oluline, kuid pidage meeles, et ükski Interneti ülekande meetod või elektrooniline hoiustamismeetod pole 100% turvaline. Kuigi me pingutame selle nimel, et kasutada kaubanduslikult vastuvõetavaid meetmeid teie Isikuandmete kaitsmiseks, ei saa me garanteerida selle absoluutset turvalisust.

Teie andmekaitsega seotud õigused Isikuandmete kaitse üldmääruse (GDPR) kohaselt

Kui te olete Euroopa Majanduspiirkonna (EMP) elanik, on teil teatud andmekaitsega seotud õigused. Nova3D OÜ eesmärk on tagada mõistlikkuse piires teile võimalus parandada, täiendada, kustutada või piirata enda Isikuandmete kasutamist.

Kui soovite, et teavitaksime teid informatsiooniga, mis Isikuandmeid me teie kohta omame ja kui te soovite nende eemaldamist meie süsteemidest, siis palun võtke meiega ühendust.

Teatud juhtudel on teil järgnevad andmekaitsega seotud õigused:

Õigus pääseda ligi, uuendada või kustuda informatsiooni, mis meil teie kohta on. Millal iganes võimaldatud, on teil juurdepääs ning saate enda Isikuandmeid uuendada või nõuda nende kustutamist, enda konto sätete sektsioonis. Kui te ei saa neid toiminguid ise teha, siis palun võtkem meiega ühendust, et saaksime teid abistada.

Parandamise õigus. Teil on õigus lasta enda informatsiooni parandada, juhul kui see informatsioon on vale või mittetäielik.

Västuväidete esitamise õigus. Teil on õigus esitada vastuväide enda Isikuandmete töötlemisele.

Piiramise õigus. Teil on õigus nõuda, et me piiraks teie isikliku informatsiooni töötlemist.

Õigus andmete ülekantavusele. Teil on õigus saada koopia informatsioonist, mida me teie kohta omame, struktureeritud, masinloetavas ja üldiselt kasutatavas formaadis.

Õigus võtta tagasi enda nõusolek. Samuti on teil õigus võtta enda nõusolek tagasi igal ajahetkel, mil Nova3D OÜ toetus teie nõusolekule töödelda teie isiklikku informatsiooni.

Palun pange tähele, et võime paluda teil enda isikut tuvastada enne kui reageerime sellistele nõuetele.

Teil on õigus kaevata Andmekaitseasutusele teie Isikuandmete meiepoolse kogumise ja kasutamise osas. Lisainformatsiooni saamiseks võtke palun ühendust enda kohaliku Andmekaitseasutusega Euroopa Majanduspiirkonnas (EMP).

Teenusepakkujad

Me võime palgata kolmanda osapoole firmasid ja individuaale meie Teenusele kaasa aitama (“Teenusepakkujad”), pakkuma Teenust meie nimel,  pakkuma Teenusega seotud teenuseid või abistama meid, et analüüsida, kuidas meie Teenust kasutatakse.

Need kolmandad osapooled pääsevad teie Isikuandmetele ligi ainult selleks, et viia läbi neid toiminguid meie nimel ning nad on kohustatud mitte avalikustama või kasutama teie andmeid muudel eesmärkidel.

Lingid teistele veebilehtedele

Meie Teenus võib sisaldada linke teistele veebilehtedele, mida me ei halda. Kui te vajutate kolmanda osapoole lingile, suunatakse teid selle kolmanda osapoole veebilehele. Me rangelt soovitame vaadata üle iga teie poolt külastatava veebilehe Privaatsuspoliitika.

Meil puudub kontroll ning me ei vastuta ühegi kolmanda osapoole veebilehe või teenuste sisu, privaatsuspoliitika või tavade eest.

Laste privaatsus

Meie Teenus ei adresseeri kedagi, kes on alla 18-aastane (“Laps”).

Me ei kogu teadlikult isikutuvastusinfot kelleltki, kes on alla 18-aastane. Kui te olete lapsevanem või vastutaja ning olete teadlik, et teie Laps on andnud meile Isikuandmeid, palun võtke meiega üjhendus. Kui meid teavitatakse, et oleme kogunud Isikuandmeid lapselt ilma vanemliku nõusolekuta, siis me rakendame meetmed, et eemaldada see informatsioon meie serveritest.

Käesoleva Privaatsuspoliitika muudatused

Me võime enda Privaatsuspoliitikat aeg-ajalt uuendada. Me teavitame teid kõikidest muudatustest, postitades sellele lehele uue Privaatsuspoliitika.

Me teavitame teid emaili ja/või silmatorkava teavitusega meie Teenuses, enne kui muutus jõustub ning uuendame “jõustumiskuupäeva” selle Privaatsuspoliitika ülaservas.

Soovitame teil käesolevat Privaatsuspoliitikat aeg-ajalt üle vaadata, et olla kursis mistahes muudatustega.  Privaatsuspoliitika muutused jõustuvad, kui nad on postitatud siia lehele.

Kontakt

Kui teil on käesoleva Privaatsuspoliitika kohta küsimusi, pöörduge meie poole:

Kirjutades aadressile: info@nova3d.ee